Empowerment, Self Esteem

Hennes fans är skakade och oroliga

Adeles konserter inställda… efter att de har upptäckt…

Adele är, om vi är ärliga, en vacker present som vi aldrig har förtjänat.

Men ändå, trots att vi vet, förtjänar vi inte henne och all sin ära, det betyder inte att vi är redo för henne att lämna oss när som helst snart.

Tyvärr verkar det som om vi inte har mycket val, och tack vare några nya uppdateringar från kvinnan själv börjar vi förbereda oss för det värsta.

För vårt första bevis har vi en anteckning som Adele skrev och ingick i hennes turné för hennes serie konserter på Wembley Stadium.

För den stora finalen av hennes nuvarande turné gör hon fyra shower på Wembley – eller hon var. Mer om det på ett ögonblick.

I anteckningen skrev hon att “Touring är en märklig sak, det passar mig inte särskilt bra.”

“Jag är en riktig homebody och jag får så mycket glädje i de små sakerna. Dessutom är jag dramatisk och har en hemsk historia av turné. Hittills är det!”

Hon skrev att hon hade gjort 119 utställningar i turnén, plus de fyra i Wembley och “Jag har bara gjort denna turné för dig och förhoppningsvis påverkar dig på den sätt som några av mina favoritartister har haft på mig bor .”

“Och jag ville att mina sista shows skulle vara i London eftersom jag inte vet om jag någonsin kommer att turnera igen och så vill jag ha min sista gång att vara hemma.”

Och där är det. Skär som en kniv, eller hur?

Så enligt den anmärkningen är fansen som lyckades få biljetter till finalen av sin turné super, super lyckliga.

Eller de var om de fångade de två första spelningarna.

I går, efter att ha spelat sin andra show, gjorde hon ett hjärtligt meddelande på Twitter om att hon skulle avbryta de återstående två showerna.

Det betyder att turnén är över, och det finns en bra chans att vi aldrig kommer få en chans att se sin turné igen.

I posten som hon skrev på Twitter förklarade Adele att “De två sista nätterna på Wembley har varit min största livets största och bästa show”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *